Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


 

 

ГУМИ-НИРА-ТРАНС

Фирма "Гуми Нира Транс" ООД съществува от ноември 1996г. Основната дейност на фирмата бе търговия с употребявани гуми за камиони и джанти. По късно закупихме линия за регенерат на гуми за камиони и от 1998 год. регенерирането на гуми за лекотоварни и товарни автомобили се превърна в приоритетна дейност за фирмата.

От есента на 2003 започнахме да използваме в производството си материали на тогава не толкова добре познатата в България марка Випал. Убеждавайки се във високото качество на материалите, в началото на 2004 година подписахме договор за дистрибуция на линията за регенерат с марка Випал на територията на България. След като в рамките на година успяхме да популяризираме и въведем успешно марката на българския пазар, в началото на 2005 получихме правата на официален вносител и дистрибутор с права за Гърция, Румъния, Македония и Молдова.

Продажбата на нови гуми за товарни и лекотоварни автомобили заема важен дял в дейността на фирмата.

През 2010 стартирахме с продажбата на товарни и лекотоварни гуми в премиум марката BRIDGESTONE FIRESTONE.

В началото на 2013 година, след внимателни и задълбочени проучвания по отношение на качеството на китайски гуми за лекотоварни и товарни автомобили с марката HANKSUGI, фирма “Гуми Нира Транс“ ООД подписа договор с китайския партньор за внос и дистрибуция на тези гуми на територията на България, Румъния, Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Македония и Албания.

Имаме изградена дистрибуторска мрежа,работим също с директна доставка до клиента, което улеснява бързото и качествено обслужване на нашите клиенти.

януари 2006 г. се преместихме в собствена база с площ от 8000 кв.м. Тук е разположен цеха за регенерат, сервиза за монтаж и демонтаж и ремонт на всички видове гуми. Тук е и централния логистичен склад на фирмата за продуктите Випал, Бриджстоун и Ханцуги, отдела за международни продажби за Румъния, Молдова, Гърция, Македония и Сърбия и останалите страни. Дългогодишният опит, колективният дух, добрата техническа подготовка на персонала, богатата гама от качествените продукти и услуги помогнаха на фирмата да расте през годините в своето развитие и да бележи ръст в продажбите всяка изминала година.